Joulukalenteri, 6. päivä: Imitaatioleikki, osa 1

6.12.2013 - 6:00 / Julia.


(Ei itsenäisyyspäiväaihetta, toivottavasti kukaan ei pety.) Joulukalenterin olisi tarkoitus tarjota muutamakin vastaava imitaatio/parodia eräistä tutuista blogigenreistä, ja tämä postaus on sarjan ensimmäinen. Postaus perustuu tositapahtumiin.
Genre: lifestyleblogi by teini-ikäinen (hipsteri?)

Otsikko: Ostoksia ensilumi aikaan <3

Koska ihan kohta on pikkujoulut, menin Romeon kanssa ostoksille yhtenä iltana (enkä ehtinyt tehdä läksyjä, hups XD XD). Me käytiin kaikissa mun lempi vaatekaupoissa, eli UFF:issa ja Fidassa : ) Romeo ei löytänyt mitään kivaa (mikä ei oo ihme, kun miestenvaatteita on niin vähän kirppareilla), mutta mä ostin paidan ja liivin. Liivi oli se juttu, mitä oikeesti olin tullut ostamaan. Kun me tultiin ulos uffista, me huomattiin, että oli alkanut sataa lunta!!

Ei siitä kyllä saa mitään selvää kuvassa, mutta olihan se tosi ihanaa! Sit kun me oltiin saatu kaupat kierrettyä, meille tuli nälkä ja me mentiin subwayhin syömään. Kun sain oman patonkini syötyä, huomasin, että Romeo oli syönyt vasta tasan puolet omastaan XD

Syömisen jälkeen kello oli jo paljon ja piti mennä kotiin, vaikka ois ollut kivaa kävellä vaikka sata vuotta ulkona, kun maailma oli pitkästä aikaa valkoinen (ainakin vähän)…

Tässä vielä kuva niistä jutuista, mitä ostin. Eli musta liivi ja tommonen paita, en jaksanut laittaa sitä hyvin esille. Niin ja me käytiin kans Romeon kanssa Saiturinpörssissä ja ostin kynsilakkaa, joka maksoi 70 senttiä ja on tosi huonoa. Sekin pääsi kuitenkin kuvaan.

Niin ja Romeo kirjoitti katuun <3! Meillä oli tosi kiva ilta!

Kategoria: joulukalenteri.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus