Matkapäiväkirjaa!

12.12.2016 - 14:16 / Julia.


En lupaa todellakaan piirtää jokaista päivää, enkä varsinkaan näin ajoissa suhteessa asioiden todelliseen tapahtuma-ajankohtaan, mutta tässä tunnelmia ekalta Japani-päivältä. Lisää tunnelmia toisessa blogissani, koska kuvittelen olevani melkein-anonyymi en linkkaa tähän mutta kerron linkin pyydettäessä. Jaoin sitä kans facebookissa pari päivää sitten, jos joku löytää sen sieltä.

Joku vois opettaa mulle joskus Gimpin käyttöä, en saanut edes värejä säädettyä sillä, sori >__> Ja toinen sori taiteellisista koneella värityksistä, en ottanut värikyniä mukaan, kolmas digikameralaadusta, en ottanut myöskään skanneria mukaan.

Matkapäiväkirja1

 

Eli bongasin kosmologi Syksy Räsäsen about ensimmäisenä asiana kun saavuin Kiotoon, jos joku ei tunnista henkilöä 😀 Japaninvaahteran punan ja lehdet tuossa vikassa ’kuvassa’ varmaan aika moni tunnistaa, vaikkei ehkä tuon Japanin syksylle tunnusomaisen puun nimeä tuntisikaan.

Kategoria: matkapäiväkirja.3 vastausta - “Matkapäiväkirjaa!”

 1. MacKativer Kirjoittaa:

  Gimpin värisäätö (easy version) hoituu yläpalkista ottamalla ”värit” ja sitten ”säätöarvot”. Siit sitten Toimii ainakin musta-valkoisille ja kyllä värillisillekin kuville, sitä minä oon blogissani käytellyt 😀

  Hyvää syksyä sinne, saa nähdä tuleeko se minun kirje perille!

 2. Julia Kirjoittaa:

  En osannut käyttää tota, mut onnistuin sentään löytämään kontrastisäädön, niin huomisesta sarjiksesta tuli vähän fiksumpi kuin tästä!

 3. MacKativer Kirjoittaa:

  Musta-valkoisissa sarjiksissa auttaa kans kun laittaa Kuva -> Tila -> Grayscale.

  Joo, Gimp on todellakin köyhän henkilön fotari…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus