Joulukalenteri, 24. päivä: Hyvää joulua!

24.12.2013 - 6:00 / Julia.


Joulukalenterin viimein luukku ompi tässä. Tarjolla ei ole sarjakuvaa, vaan ihan muuten vaan japanihenkistä estetiikkaa jouluaaton ratoksi : )

(joku lukijoista saattaa tunnistaa joulukorttinsa, jonka pohjalta tämän kuvan väsäsin, mutta se tuskin haittaa!) Tein tänä vuonna erittäin vähän joulukortteja, mutta tykkäsin monesta ideastani & niitä oli hauska toteuttaa. Kiinalaisilla merkeillä pelaavien kielten taitajat tunnistanevat kortista puuta merkitsevän kirjoitusmerkin : )

Ja koska Aasiassa väkeä kiinnostaa enemmän uusi vuosi kuin joulu, ekstrana tarjolla uudenvuodenkortintapainen. Höystettynä länsimaalaisen kapitalismin tonttulakkisymbolilla, koska on harvoja japanilaisempia asioita kuin kulttuurilainat.

Hyvää hevosen vuotta! –  riippumatta siitä, alkaako se sitten mielestänne japanilaisittain 1.1. vai kiinalaisittain vasta myöhemmin!

PS. Sinäänsä tuon hevonen-kirjoitusmerkin käyttö tässä tilanteessa on hieman kyseenalaista, koska kaikille horoskooppieläimille taitaa olla eri merkit kuin oikeille luonnon eläimille – niin tässäkin tapauksessa.

Kategoria: joulukalenteri.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus