Ei sarjakuvaa tänään

3.12.2012 - 0:04 / Julia.


Sori. Huomasin puskurini ehtyneen vähän liian myöhään (kolme tuntia ennen aikomaani päivitystä). Viimeistään ensi maanantaina < 3 jatkuu.

Viihdykkeeksenne pari lukemisen arvoista nettisarjakuvaa:

DM of the Rings on eeppinen parodia roolipelaamisesta ja kai vähän Tolkienistakin. Luin tämän, ennen kuin roolipelasin tai olin nähnyt LotR-leffoja: toimi silti! (Saatte varmaan kuulla myöhemmin, mistä mieleeni tuli linkittää tämä…)

XKCD on sarjakuva elämästä ja kaikesta mikä siihen liittyy, mm. matematiikasta, nörtteilystä ja parisuhteesta. Jos et ole vielä lukenut sitä, nyt on korkea aika! XKCD oli tärkeä inspiraation lähde omalle sarjakuvalleni.

En oikeastaan lue kovin montaa nettisarjakuvaa, joten pari oman blogini kannalta randomimpaa linkkiä: Feministi puussa on ystäväni sarjakuvablogi, ja Route 148 saman piirtäjän sarjakuva. (Täytyy tosin tunnustaa, etten ole lukenut sitä aikoihin – mutta kateeksi käy pitkäjänteisyytesi ja kaikinpuolin hieno projektisi!). Yksi tuttuni piirtää joskus yllättävän samanlaisista elämän hetkistä kuin minä: Vaeltava Paiserutto. Ja vielä ekstrana ensimmäinen nettisarjakuvasuosikkini, Norpatin En vaan osaa. En ole kyllä lukenut sitäkään pitkään aikaan, vaikka kannattaisi kyllä.

Kategoria: meta, Yleinen.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus