Sadannen sarjiksen myötä uusia tuulia

1.04.2013 - 0:23 / Julia.


edit 2.4. Hei kaikki! Kai te huomasitte että eilen oli 1.4. eli aprillipäivä! APRILLIA <3 <3 Vaikka olenkin yhä enenevissä määrin humanisti, blogi pysyy luultavasti jokseenkin ennallaan : )

En harrasta enää matematiikkaa. Se jäi lukioaikoihin, ja nyt lukioajat ovat käytännössä jääneet taakse. Pohdin tässä pääsiäisen aikana, että tämä blogikin kaipaa sen vuoksi muutosta.

Matikkanörtteily ja siitä piirtäminen on nyt ohi. Aion humanistiksi, ja luen tällä hetkellä siis pääsykokeisiin. Tästä lähtien tämä blogi siis käsittelee lähinnä romanssia, (sarkasmia), ja kieltä. Olen jo pitkään salaa pitänyt vaikka mistä kielistä, mutta tulevaisuudessa suuntaan vielä enemmän sellaisiin.

Tässä siis ensimmäinen uusi sarjakuva. Jollain tämän tyyppisellä olisi siis tarkoitus jatkaa : )
PS. Blogin nimi säiylyy toistaiseksi ennallaan, se kun on osoitteessakin. Paitsi jos keksin jonkun kuvaavamman nimen. Älkää myöskään pelästykö lähipäivinä, sillä poistan luultavasti enemmistön vanhoista sarjiksista, siis ne kaikkein eniten matikkaan ja lukioaikoihin liittyvät.

Kategoria: kielioppi, Yleinen.4 vastausta - “Sadannen sarjiksen myötä uusia tuulia”

 1. Tirppa Kirjoittaa:

  Ääk, ei saa poistaa! 🙁 Mä just esittelin tän blogin matikanopeäidilleni, joka innostu kovasti. Eiks ne vois piilottaa vaikka johki alasivulle tai jotain..?
  Tsemppaukset kieliopin tankkaamiselle! 🙂 Mä olen kyllä aivan yhtä innostunu kielitieteistä ku matikasta ja koodaamisesta, vaikka sähköteekkari olenkin, joten mielelläni luen edelleen. 🙂 Kunhan vaa biologia ei katoa. 😉

 2. Julia Kirjoittaa:

  Kai huomasit, että eilen oli aprillipäivä : ) En siis ole poistamassa mitään.

  PS. kiva kuulla uusista lukijoista!

 3. MacKativer Kirjoittaa:

  Hee he hee he… Mäkin ehdin jo pelästyä. Vitsi oon mennyt taas moneen halpaan tänä vuonna… No, kahteen. Onnea kielioppiin 🙂 Muistat vaan, ettei sydämeen mahdu kahta ämmää 😀

 4. Tirppa Kirjoittaa:

  Haha, tää oli ainut juttu joho uskoin koko päivänä! 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus